POSEBNA PONUDBA: PADI OWD (začetni) tečaj samo 230 EUR. Aktualni termini: 1.-3.7. in 8.-10.7.2016. Pohitite s prijavami.

Na slovenski obali izvajamo potapljaške tečaje po standardu PADI.

Na voljo imamo moderen potapljaški center z 20 kompleti opreme. Naša potapljaška trgovina in učilnica se nahajata v Ljubljani, potapljaški center pa v Fiesi, na slovenski obali. Tečaji se izvajajo v zelo majhnih skupinah, ponavadi z največ petimi tečajniki. Vsi tečaji se izvajajo po standardih največje svetovne potapljaške organizacije PADI, tečajniki pa po koncu tečaja dobijo PADI izkaznico, ki omogoča potapljanje in izposojo opreme povsod po svetu. Moje dolgoletne inštruktorske izkušnje zagotavljajo najvišjo možno kakovost tečaja, majhnost skupin pa užitek in veliko zabave pri tečajnikih.

Na tečaju potrebujete le kopalke in brisačo, vso ostalo opremo imamo mi!

Kontaktirajte za več informacij. Poglejte tudi mnenja tečajnikov in prednosti tega, da tečaj delate pri meni.

Začetni tečaji (OWD) se izvajajo vsak vikend, vsi nadaljevaljni pa najmanj enkrat na mesec!

Izvajam naslednje potapljaške tečaje:

Discover Scuba Diving – poskusite potapljanje. Odkrijte podvodni svet in breztežnost, ki jo le-ta ponuja. Discover Scuba Diving je program, ki obsega kratko lekcijo teorije in en potop z inštruktorjem do maksimalne globine 12 metrov.

Open Water Diver – začeni potapljaški tečaj, ki zajema 5 delov teorije in 4 potope v morju. Po uspešno zaključenem tečaju tečajnik prejme PADI certifikat in je že usposobljen ta potapljanje brez inštruktorja. Obstaja tudi skrajšana različica tega tečaja, to je Scuba Diver, potapljač ki je prejel ta naziv se lahko potaplja le v spremstvu inštruktorja ali divemasterja.

Tečaji se izvajajo vsak vikend. Male skupine (4-5 tečajnikov), nam omogočajo, da tečaj izvedemo najkvalitetneje in časovno učinkovito. Plan tečaja je približno tak:

PETEK:
16.30 – 16.50 pregled tečaja, izpolnjevanje obrazcov
16.50 – 18.00 video 1 in 2
18.00 – 19.00 prvi del torije, pregled opreme in sestavitev opreme
19.00 – 20.30 potopi v bazenu
20.30 – 21.30 drugi del teorije

SOBOTA:
09.00 – 13.00 Dva potopa v morju
14.00-16.30 Video 3 in tretji del teorije
17.00-19.00 potopi v bazenu

NEDELJA:
9.00 – 13.00 Video 4 in 5, teorija 4 in 5, končni test
15.00 – 18.00 Dva potopa v morju
18.00 – 18.30 izpolnjevanje obrazcov

Advanced Open Water Diver – nadaljevalni tečaj, pri katerem je poudarek predvsem na pridobivanju izkušenj. Sestavljen je iz petih potopov, vsak z različno tematiko (globinski potop, navigacijski potop, nočni potop, potop na razbitini…)

Rescue Diver – “potapljač reševalec” – pri tem tečaju se naučite vse o reševanju sebe in drugih nad in pod vodo. Tečaj zajema tudi tečaj prve pomoči in oživljanja “Emergency First Response“.

Divemaster – “vodja potopa” – gre za prvo profesionalno stopnjo. Naloge divemasterja so pomoč inštruktorju, izvajanje Discover Scuba Diving programa, SCUBA rewiev, vodenje potapljačev in še mnogo več. Po končanem Divemaster tečaju lahko pristopite k tečaju za inštruktorja.