Ste že kdaj razmišljali, da bi se s potapljanjem ukvarjali profesionalno? Potem je PADI Divemaster tečaj prava stvar za vas. Divemaster tečaj je prva profesionalna stopnja in vam odpira vrata do inštruktorskega tečaja. Naloge divemasterjev so največkrat organizacija potopov za certificirane potapljače, pomoč inštruktorju pri izvajanju tečajev, izvajanje discover scuba diving programa, organizacija logistike v potapljaškem centru in še veliko več. Po opravljenem tečaju PADI Divemaster bo vaše znanje teorije in vaj pod vodo že na nivoju inštruktorja. Naše izkušnje kažejo, kako pomemben je dobro izveden divemaster tečaj za nadaljevanje kariere v potapljanju. Dober inštruktor vas na tečaju lahko nauči zares veliko in vam tako olajša tečaj za inštruktorja, če se za njega odločite.

Za poletno sezono 2008 organiziramo tečaje Divemaster pod še posebej ugodnimi pogoji. Nudimo popolno fleksibilnost tečaja, ki največkrat poteka individualno (en divemaster kandidat na inštruktorja). V našem društvu smo trije inštruktorji in svoje znanje vedno z veseljem delimo z našimi kandidati za divemasterja.

Nudimo dve opciji izvajanja tečaja:

  • praktični del tečaja se izvaja za vikende v Fiesi, teorija pa čez teden popoldne, lahko tudi v Ljubljani. Tak način je primeren za tiste, ki ste med tednom zasedeni, saj je popolnoma fleksibilen glede vašega časa. Predvideno trajanje tečaja je 6-8 tednov, odvisno od predpripravljenosti kandidata.
  • tečaj ob delu v potapljaškem centru – pomagali boste pri nas v centru, živeli “divemastersko” življenje že od samega začetka. Na ta način pridobite največ izkušenj in takoj začnete z delom v potapljaškem centru. Pomagate z organizacijo dela in potopov, pomagate inštruktorjem pri tečajih, vodite že certificirane potapljače, skrbite za prodajo, sprejem strank, pripravo in popravilo opreme…

Potrebne kvalifikacije za PADI Divemaster tečaj:

  • PADI Rescue diver ali ekvivalenten tečaj (CMAS P2)
  • tečaj iz oživljanja in prve pomoči (lahko se naredi pri nas)
  • starost najmanj 18 let
  • 20 potopov za začetek tečaja, 60 na koncu
  • potreben je nakup Divemaster paketa (lahko se naroči pri nas, vsebuje Divemaster Manual, Encikolpedijo potapljanja, PADI Wheel, delovni zvezek, Divemaster DVD, PADI nahrbtnik…)

Nudimo tudi posebne pakete izobražavanja, kot so OWD do Divemasterja ali AOWD do Divemasterja. Kontaktirajte me!

PADI Divemasterji so včlanjeni v PADI kot profesionalni potapljači in imajo možnost iskanja službe povsod po svetu skozi PADI-jev sistem zaposlovanja. Pridružite se največji potapljaški družini na svetu, postanite profesionalec, naredite tečaj PADI Divemaster.